DEMO Ronde Tafel: DEMO + Archimate

1 december 12.00u - 16.30u, Amsterdam - Dutch Spoken

DEMO en Archimate modellen zijn erg verschillend, maar worden beiden veel gebruikt door (enterprise) architecten. Jan Dietz heeft met Roland Ettema een paper geschreven over DEMO en Archimate. De case uit dit paper zullen we bespreken om een aantal verschillen tussen DEMO en Archimate helder te krijgen. Deelnemers ontvangen vooraf het paper.

Vervolgens zullen Henk Volbeda, Edward van Dipten en Mark Mulder ieder een vraagstuk of casus behandelen waarin zowel DEMO als Archimate aan bod (zijn ge-)komen. Het doel is om deze vraagstukken gezamenlijk verder uit te diepen zodat we praktijklessen kunnen trekken hoe we DEMO en Archimate optimaal op elkaar aan kunnen laten sluiten.

We hebben een vol programma maar laat het me weten als je nog een vraagstuk hebt, misschien kunnen we het nog meenemen. Of we hebben stof voor een volgende editie. We mikken op een stuk of 12 deelnemers die naast DEMO ook behoorlijke kennis en ervaring hebben met Archimate. Als je jezelf hierin herkent, stuur dan een mailtje naar webmaster@demo.nl

Datum: vrijdag 1 december, vanaf 12 broodje, om 12.30u beginnen. We zijn te gast bij de gemeente Amsterdam, de precieze locatie volgt nog.

round_table